PÁLYÁZAT

A Team Magic Kft. nagykereskedelmi tevékenységének fejlesztése érdekében tett beruházás megvalósult

A vállalkozás több mint 25 millió forint feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül az ügyfélkör minél szélesebb körű és magasabb minőségű kiszolgálása érdekében történő raktározási és csomagolási tevékenységének fejlesztésére. A beruházás a terveknek megfelelően sikeresen megvalósult.
A Team Magic Kft több mint 25 millió forint feltételesen vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül az ügyfélkör minél szélesebb körű és magasabb minőségű kiszolgálása érdekében történő raktározási és csomagolási tevékenységének fejlesztésére. A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása (GINOP Plusz-1.2.1-21) felhívás, mely jelen projekt finanszírozásául szolgált, a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A támogatás segítségével a cég Siófokon található raktárában 1 db Automata körasztalos tégelytöltő gép, 1 db elektromos homlokvillás targonca beszerzése valamint táblázatkezelői képzés és képzési terv kidolgozása valósult meg.
A beruházás megvalósításával a cégnek lehetősége nyílt az ügyfelek igényeiknek magasabb színvonalon történő kiszolgálására, hatékonyabb, korszerűbb raktározási és csomagolási folyamataik által. Az eszközök használatával a raktárkészlet anyagmozgatási tevékenysége és a hozzá kapcsolódó csomagolási feladatok hatékonyabban elvégezhetővé váltak, a kereskedelmi tevékenység volumene javult. A fejlesztés eredményeként a cég fenntartható működése vált biztosítottá, melynek eredményeként a foglalkoztatott létszám hosszú távú megtartása is megvalósult.

A projekt befejezési dátuma: 2022.09.26.

 


 

 


 


A projekt keretében, 1 db Multifunkcionális thermokutter THERMOCUTT 45 beszerzését valósítjuk meg.
A beszerzés eredményeként , egy teljesen új, egyedülállóan magas gyümölcstartalommal rendelkező és cukormentes mélyhűtött desszert termékkel tudunk a piacon megjelenni.
A Thermokutter, egy olyan univerzális eszköz, ami főz – hűt – aprít – finomít – emulgeál, mindezt vákuum alatt.
Így a gyümölcsökből a szüretelés után azonnal olyan, a jégkrém gyártás alapanyagának alkalmas, készítményeket tudunk gyártani, amiben, a technológiának köszönhetően, minden értékes ásványi anyag, vitamin, szín és aroma megmarad.
A gyümölcsök tömege minimális veszteséget szenved el, így a különböző adalékok alkalmazását teljes mértékben el lehet hagyni.

 


 

Jelen pályázati projekt kapcsán, a fagylaltgyártáshoz elengedhetetlenül szükséges új hűtésgépészeti sokkoló berendezéseket szereztünk be.
(3 db AME-18 mélyhűtő gépészet).Az új berendezések segítségével a gyártott termékeink jobb minőségűekké válnak, az új berendezések az eddig használt berendezésekhez képest jóval gyorsabban és hatékonyabban tudják végrehajtani a sokkolási folyamatot, így a beszerzés jelentősen hozzájárult termelékenységünk növekedéséhez, ezáltal kapacitásunk bővüléséhez.
A hűtésgépészeti berendezések kiválasztásakor a környezetvédelmi, energia takarékossági szempontok kiemelten figyelmet kaptak.A gépek a legmodernebb technológiát képviselik, így beszerzésükön keresztül nem csak javítani tudjuk termelékenységünket, hanem az eddigieknél energiatakarékosabb, ezáltal költségkímélőbb és környezetei szempontból megfelelőbb megoldással váltjuk ki az eddigi technológiánkatA kínált termékek:
SOFTI kapszulás lágy fagylalt,
“1gombóc” monoporció,
Big-Ball tégelyes gasztro fagylalt.Team Magic Kft.
Cégjegyzékszám: 14 09 308706
adószám: 14556700-2-14.
H-8600 Siófok Vak Bottyán u.32.
Nyitva tartás:
H-K-SZ-CS-P: 07.00 – 18.00