Kokonász, ahogy a kókusztej és az ananász egyesülése eredményeként fenséges élményekben részesülünk.
A kókusztej laurinsavat tartalmaz, ami egy közepes lánchosszúságú zsírsav, könnyen felszívódik és segíti a test energiáját. Számos tanulmány szerint a laurinsav segít a jobb koleszterinszint elérésében és a szív egészségséges működésében.
Az ananászról közismert, hogy csökkenti az izületi és izomgyulladást. Tartalmaz egy viszonylag ritka, proteolitikus enzimet, amelyet a bromelainnak neveznek, ami fantasztikus gyulladáscsökkentő hatású.
TÁPANYAG TARTALOM 100G/ML
Kokonász, ahogy a kókusztej és az ananász egyesülése eredményeként fenséges élményekben részesülünk.
A kókusztej laurinsavat tartalmaz, ami egy közepes lánchosszúságú zsírsav, könnyen felszívódik és segíti a test energiáját. Számos tanulmány szerint a laurinsav segít a jobb koleszterinszint elérésében és a szív egészségséges működésében.
Az ananászról közismert, hogy csökkenti az izületi és izomgyulladást. Tartalmaz egy viszonylag ritka, proteolitikus enzimet, amelyet a bromelainnak neveznek, ami fantasztikus gyulladáscsökkentő hatású.
TÁPANYAG TARTALOM 100G/ML
Az eper kiváló vitamin és C vitamin forrás, rostot, folsavat, mangánt és káliumot is tartalmaz. Korábban a történelem során használták a gyógyászatban, az emésztőrendszeri betegségek, a fogfehérítéshez és bőrirritáció csökkentésében.
Kínában az őszibarackot a hosszú élet szimbólumaként tisztelik, gazdag az ásványi anyagokban, kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán, foszfor, cink és a réz, csak a legismertebbeket említve.
A málna kiváló antioxidáns hatású élelmiszer ellaginsavat is tartalmaz. Hatékonyan gátolják a nem kívánatos sejtmembrán károsodást a szabad gyökök semlegesítésével.
Az áfonya szuperélelmiszer tele antioxidánsokkal és phyto flavinoidokkal, ezek a bogyók magas kálium és C-vitamin tartalmúak, így a legjobb választás táplálkozás kiegészítéshez.
A cseresznye egy szuperélelmiszer, antioxidánsokkal és fitoflavinoidokkal így magas kálium és C-vitamin tartalommal rendelkezik, az orvosok és az táplálkozási tanácsadók is rendszeresen ajánlják.
A banán jó a megfelelő bélműködéshez és a jóllakottság érzéshez, és ezzel segíthet a fogyási célokhoz is.
A gyümölcsök tápanyagai segítenek a szív megfelelő működése érdekében és a vitaminok a szem egészségéért is jótékony hatásúak.
Az eper kiváló vitamin és C vitamin forrás, rostot, folsavat, mangánt és káliumot is tartalmaz. Korábban a történelem során használták a gyógyászatban, az emésztőrendszeri betegségek, a fogfehérítéshez és bőrirritáció csökkentésében.
A banánt a hosszú élet szimbólumaként tisztelik, gazdag az ásványi anyagokban, kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán, foszfor, cink és a réz, csak a legismertebbeket említve.
A mangó általános beceneve valójában a “gyümölcsök királya”. Az édes, zamatos ízen kívül tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat bőséggel. Évtizedek óta használják, a gyomor megnyugtatására.
A körte természetesen magas a C- és K-vitaminokban, valamint tápanyagokban, mint például a réz, és antioxidánsként hat a sejtjeink védelme érdekében a szabad gyökök okozta károsodással szemben.
A Guava szupergyümölcs, számos egészségügyi előnye van, egy tápanyag erőmű. Rendkívül gazdag C-vitaminban, likopinban és antioxidánsokban, amelyek hasznosak a bőr számára.