Az eper kiváló vitamin és C vitamin forrás, rostot, folsavat, mangánt és káliumot is tartalmaz. Korábban a történelem során használták a gyógyászatban, az emésztőrendszeri betegségek, a fogfehérítéshez és bőrirritáció csökkentésében.
A banánt a hosszú élet szimbólumaként tisztelik, gazdag az ásványi anyagokban, kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán, foszfor, cink és a réz, csak a legismertebbeket említve.
Az eper kiváló vitamin és C vitamin forrás, rostot, folsavat, mangánt és káliumot is tartalmaz. Korábban a történelem során használták a gyógyászatban, az emésztőrendszeri betegségek, a fogfehérítéshez és bőrirritáció csökkentésében.
A banánt a hosszú élet szimbólumaként tisztelik, gazdag az ásványi anyagokban, kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán, foszfor, cink és a réz, csak a legismertebbeket említve.
A cseresznye egy szuperélelmiszer, antioxidánsokkal és fitoflavinoidokkal így magas kálium és C-vitamin tartalommal rendelkezik, az orvosok és az táplálkozási tanácsadók is rendszeresen ajánlják.
A banán jó a megfelelő bélműködéshez és a jóllakottság érzéshez, és ezzel segíthet a fogyási célokhoz is.
A gyümölcsök tápanyagai segítenek a szív megfelelő működése érdekében és a vitaminok a szem egészségéért is jótékony hatásúak.
Gyakran hivatkoznak az “angyalok gyümölcsére” a papayával kapcsolatban, gazdag rostokban, és C-vitaminban, antioxidánsokban.
A mangó bőséges B6-vitamin forrás, ami létfontosságú az agy működésének fenntartása és javításához. Ezek a vitaminok segítséget nyújtanak a fő neurotranszmitterek által, a megfelelő közérzethez és a kiegyensúlyozott alváshoz.
A mangó általános beceneve valójában a “gyümölcsök királya”. Az édes, zamatos ízen kívül tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat bőséggel. Évtizedek óta használják, a gyomor megnyugtatására.
A körte természetesen magas a C- és K-vitaminokban, valamint tápanyagokban, mint például a réz, és antioxidánsként hat a sejtjeink védelme érdekében a szabad gyökök okozta károsodással szemben.
A fodros kel igazi szuperélelmiszer, összetételének és jótékony hatásainak köszönhetően a zöldleveles zöldségek királyának is nevezik.
Megtalálható benne az összes esszenciális aminosav, az egészségvédő omega-3 és omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza. A fodros kel több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa.
A citromfű csodálatos zamatos ízű, amely az emésztést segíti és kiváló tisztító és méregtelenítő hatású.
Az aszaji bogyó az egyik legegészségesebb bogyó, amellyel valaha is találkozhat. Az Amazonas esőerdeiben őshonos és már évszázadok óta ismert a gyógyító, immunstimuláló, energetizáló gyümölcsök között. Kutatások bizonyítják, hogy ez az antioxidánsokban gazdag bogyó segíthet elnyomni és javítani az oxidatív károkat a szervezetben.
Kokonász, ahogy a kókusztej és az ananász egyesülése eredményeként fenséges élményekben részesülünk.
A kókusztej laurinsavat tartalmaz, ami egy közepes lánchosszúságú zsírsav, könnyen felszívódik és segíti a test energiáját. Számos tanulmány szerint a laurinsav segít a jobb koleszterinszint elérésében és a szív egészségséges működésében.
Az ananászról közismert, hogy csökkenti az izületi és izomgyulladást. Tartalmaz egy viszonylag ritka, proteolitikus enzimet, amelyet a bromelainnak neveznek, ami fantasztikus gyulladáscsökkentő hatású.
TÁPANYAG TARTALOM 100G/ML