A spenót szuperélelmiszer! Magas niacin és cink tartalom, ahogy fehérje, rost, A, C, E és K vitamin, tiamin, B6-vitamin forrás a teljesség igénye nélkül.
Az avokádó jelentős mennyiségben biztosít egészséges, telítetlen zsírsavakat, közel 20 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
A spirulina kiváló vitaminforrás és biztosítja a gyógyító hatású fitonutrienseknek, például karotinoidok, GLA, SOD és phycocyanin.
A spenót szuperélelmiszer! Magas niacin és cink tartalom, ahogy fehérje, rost, A, C, E és K vitamin, tiamin, B6-vitamin forrás a teljesség igénye nélkül.
Az avokádó jelentős mennyiségben biztosít egészséges, telítetlen zsírsavakat, közel 20 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
A spirulina kiváló vitaminforrás és biztosítja a gyógyító hatású fitonutrienseknek, például karotinoidok, GLA, SOD és phycocyanin.
Az Aloe Vera tele van aminosavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal így a természet egyik leghatékonyabb tisztítószere. Szintén tele van immunerősítő poliszacharidokkal, amelyek segítik a immunrendszere megfelelő működését.
A Guava szupergyümölcs, számos egészségügyi előnye van, egy tápanyag erőmű. Rendkívül gazdag C-vitaminban, likopinban és antioxidánsokban, amelyek hasznosak a bőr számára.
A fodros kel igazi szuperélelmiszer, összetételének és jótékony hatásainak köszönhetően a zöldleveles zöldségek királyának is nevezik.
Megtalálható benne az összes esszenciális aminosav, az egészségvédő omega-3 és omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza. A fodros kel több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa.
A citromfű csodálatos zamatos ízű, amely az emésztést segíti és kiváló tisztító és méregtelenítő hatású.
A mangó általános beceneve valójában a “gyümölcsök királya”. Az édes, zamatos ízen kívül tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat bőséggel. Évtizedek óta használják, a gyomor megnyugtatására.
A körte természetesen magas a C- és K-vitaminokban, valamint tápanyagokban, mint például a réz, és antioxidánsként hat a sejtjeink védelme érdekében a szabad gyökök okozta károsodással szemben.
Az aszaji bogyó az egyik legegészségesebb bogyó, amellyel valaha is találkozhat. Az Amazonas esőerdeiben őshonos és már évszázadok óta ismert a gyógyító, immunstimuláló, energetizáló gyümölcsök között. Kutatások bizonyítják, hogy ez az antioxidánsokban gazdag bogyó segíthet elnyomni és javítani az oxidatív károkat a szervezetben.
Gyakran hivatkoznak az “angyalok gyümölcsére” a papayával kapcsolatban, gazdag rostokban, és C-vitaminban, antioxidánsokban.
A mangó bőséges B6-vitamin forrás, ami létfontosságú az agy működésének fenntartása és javításához. Ezek a vitaminok segítséget nyújtanak a fő neurotranszmitterek által, a megfelelő közérzethez és a kiegyensúlyozott alváshoz.
A cseresznye egy szuperélelmiszer, antioxidánsokkal és fitoflavinoidokkal így magas kálium és C-vitamin tartalommal rendelkezik, az orvosok és az táplálkozási tanácsadók is rendszeresen ajánlják.
A banán jó a megfelelő bélműködéshez és a jóllakottság érzéshez, és ezzel segíthet a fogyási célokhoz is.
A gyümölcsök tápanyagai segítenek a szív megfelelő működése érdekében és a vitaminok a szem egészségéért is jótékony hatásúak.